Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

fanfics

  • Linda

    Wie o wie leest de fanfics en wil daar wel eens over praten?

  • deborah13

    wat voor fanfics ik lees vanalles over cso

  • ikkuh

    heey waar lezen jullie de fanfictie dan?

  • Tessa

    Ik lees heel veel fanfiction. De meeste kan je vinden op de site: http://www.fanfiction.net . Let wel op, de meeste verhalen zijn in het engels geschreven, een heel enkele keer in een andere taal, en nauwelijks in het nederlands.

    Verder zijn er heel veel losse sites waar je fanfiction kan lezen. Zoek maar eens op Google.

  • jaba kluivert.

    wat zijn fanfictions eigenlijk

  • Conny

    Fanfictie is een verhaal dat geschreven is over een bekend iemand. Soms wordt bv een artiest gewoon artiest gelaten en maakt die persoon dingen mee die de schrijver fantaseert, fictie dus. Maar het gebeurt ook dat een fanfic schrijver bv een zanger eens wat heel anders laat doen. Kapitein van een schip, zakenman, of noem maar op. Dat laatst doe ik dus. Ik ben fan van Il Divo en schrijf daar al enkele jaren fanfics over. Die zijn te vinden op mijn site: http://www.everyoneweb.com/konsalik/ Daarnaast heb ik net een forum http://gratisforums.com/konsalik/ dat bedoelt is voor lezers en schrijvers van fanfics. Je mag daar ook je eigen verhaal neer zetten als je dat leuk vind. Verder is er ook plaats voor andere creatieve dingen zoals collages, wallpapers, gedichten, niet il divo verhalen enzv. Ik wil op deze manier graag beginnende schrijvers een plekje geven waar ze hun verhalen neer kunnen zetten en met anderen delen. Kijk er gerust eens rond jullie zijn meer dan welkom.