Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

csi op rtl 4 en 5

  • Thea

    Heb net even rondgesnuffeld op de homepage van rtl 4 bij veel gestelde vragen en daar kwam ik het volgende tegen

    CSI Miami is iedere dinsdag te zien om 20.30 uur op RTL5. Dit betreft seizoen 6. De laatste aflevering van seizoen 6 (afl.13) is te zien op 25 maart. Let op: op 1 april wordt gestart met de laatste aflevering van seizoen 5 (afl. 24). Deze is nog niet eerder uitgezonden bij RTL. Vanaf 8 april kunt u kijken naar herhalingen van seizoen 5, afl. 1..

    CSI is met nieuwe delen te zien op maandag, 20.30 uur op RTL4. Dit is seizoen 8. Wanneer de andere CSI series met nieuwe delen te zien zijn is nog niet duidelijk.

    BALEN BALEN en nog eens BALEN :(:(.

  • cathy

    weet je wat pas fijn zou zijn bij RTL 4 met de serie CSI dat ze gewoon eens de afleveringen uitzenden zoals het hoort. Als je naar een soort van wordt vervolgt verhaal kijkt moet je het elke week maar hopen of het ook echt het vervolg is daar wordt er helemaal gek van. Ik ben gek op die serie maar helemaal niet gek van RTL4 die dat soort dingen gewoon niet correct kan uitzenden. Heb al meerdere keren een klacht aan RTL4 gestuurd maar krijg altijd het standaard antwoord ja we hadden de verkeerde band erin zitten of we zenden binnenkort alle twee de afleveringen achter elkaar uit en vervolgens kan je blijven kijken en wachten maar ze komen hun woord nooit na en dat is pas heel jammer